22.05.2017

ORANGE DAYS 2017, 10Η ΣΤΑΣΗ ΛΑΜΙΑ: ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ TEST RIDE

ORANGE DAYS 2017 LAMIA

Το ταξίδι συνεχίζεται... Επόμενη στάση 24 και 25 Μάϊου στην Καλαμάτα

This press release has: 4 Images
Κλείνοντας αισίως την 10η φετινή τους στάση σε μια υπέροχη μέρα στην Λαμία, τα ORANGE DAYS 2017 ξεπερνούν πια σε σύνολο τους 600 συμμετέχοντες
Με το εξειδικευμένο και φιλόξενο προσωπικό της Καρέλλης Ε.Π.Ε σε ρόλο οικοδεσπότη, η 10η κατά σειρά στάση των φετινών ORANGE DAYS έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο 20 Μαΐου. Σε πλήρη παράταξη στο 2ο χλμ Ε.Ο Λαμίας – Αθηνών ο στόλος μοτοσυκλετών των ORANGE DAYS δοκιμάστηκε από δεκάδες συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια μίας ηλιόλουστης ημέρας.

Από τη Ρόδο έως την Αλεξανδρούπολη, κι από την Κέρκυρα έως την Αθήνα τα φετινά ORANGE DAYS έχουν γράψει χιλιάδες χιλιόμετρα στο μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής επικράτειας.

Με την πιο πρόσφατη στάση τους στη Λαμία να είναι η 10η κατά σειρά φετινή διοργάνωση, ο στόλος μοτοσυκλετών των ORANGE DAYS κατευθύνεται πλέον προς τα νότια της Πελοποννήσου.

Συνεχίζοντας το φετινό ταξίδι τους, τα ORANGE DAYS κάνουν διήμερη στάση την ερχόμενη Τετάρτη αλλά και Πέμπτη 24 και 25 Μάϊου στα κεντρικά της Alfa Marine & Motor στην Καλαμάτα. Για να κλείσετε το test ride της αγαπημένης σας μοτοσυκλέτας καλέστε στο 27210/82035.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της ΚΤΜ South East Europe στο Facebook για όλες τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις επόμενες τοποθεσίες των ORANGE DAYS 2017.

[Σημ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα ORANGE DAYS είναι η επίδειξη ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης μοτοσυκλέτας σε ισχύ, προηγούμενη μοτοσυκλετιστική εμπειρία όπως αυτή καθορίζεται από τον διοργανωτή, καθώς και η προσκόμιση κατάλληλου μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού - κράνος, jacket, γάντια, παντελόνι, μπότες ή μποτάκια.]

Φωτό: Αρχείο
Get all contents of this press release as .zip: Direct download Save to Lightbox

Images (4)

ORANGE DAYS 2017 LAMIA
1 200 x 800
ORANGE DAYS 2017 LAMIA
720 x 960
ORANGE DAYS 2017 LAMIA
913 x 597
ORANGE DAYS 2017 LAMIA
800 x 597